Making moves so you don’t have to
Your one-stop solution for employee relocation

Join the Team

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Open sollicitaties zijn altijd welkom! Op dit moment zijn er helaas geen vacatures.

Relocation coordinator

Als relocation coordinator verzorg je de planning van alle services in het pakket. Als spin in het web opereer je tussen HR van de opdrachtgever, de werknemer die naar Nederland toe komt en alle betrokken partijen bij een internationale relocation. Deze functie is heel geschikt voor mensen die goed Engels spreken en schrijven, die zich goed kunnen inleven in andere mensen en die daarnaast een goed commercieel gevoel hebben. Vind je het ook nog leuk om veel verschillende dingen onderhanden te hebben en snel te schakelen? Neem snel contact op!

Housing coordinator

Cruciaal in een internationale verhuizing is het vinden van een geschikt huis. Settle Service assisteert hier vaak bij. Belangrijk in deze zoektocht is de combinatie van budget en verdere wensen/eisen. De housing coordinator gaat op zoek naar geschikte opties. Hij/zij neemt contact op met makelaars en maakt afspraken om huizen te bezichtigen. Dit kan in heel Nederland zijn. Voor deze functie is het van belang dat je snel kunt schakelen en dat je je kunt inleven in andere mensen. Je kunt je uitstekend uitdrukken in zowel Nederlands als Engels.

Immigration officer

Het immigration team van Settle Service is altijd druk met het verrichten van aanvragen voor immigratie en 30% regeling. Deze combi, omdat ze beide een heel accurate instelling vergen. Settle Service handelt jaarlijks 1000 tot 1500 aanvragen af. Voor de 30% aanvragen hebben we een overeenkomst met de Belastingdienst, die maakt dat wij de beslissing nemen en achteraf gecontroleerd worden. Dat levert voor onze klanten veel tijdsvoordeel op. Graag komen wij in contact met ervaren mensen op dit terrein.

Office support

Als support medewerker maak je afspraken, leg je die vast voor onze klanten en zorg je ervoor dat het relocation proces achter de schermen op rolletjes loopt. Je zult een afwisselende functie binnen een heel leuk bedrijf treffen waarin je jezelf kunt ontwikkelen als het goed gaat en jij dat wilt!

ZZP consultant

De ZZP consultant gaat met onze klant, de employee die naar Nederland toekomt, op pad. De voorbereidingen worden vanuit het Settle kantoor getroffen. Je krijgt de klant voor de specifieke klus van die dag/dagen onder je hoede en gaat bijvoorbeeld samen huizen bekijken of naar de registratie afspraak. Om in aanmerking te komen als ZZP consultant is ervaring vereist. Daarnaast verwachten we een stevige persoonlijkheid en je beheersing van (tenminste) de Engelse en Nederlandse taal is uitstekend.

Interesse? Annelies Berndsen komt graag met je in contact!

Internet screening is vast onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Need help?
Contact us.

Blog & News

Dutch health insurance in COVID-19 times

Everybody who lives and works in the Netherlands needs to have a Dutch health insurance. Whereas the basic insurance is compulsory, it is up to you to decide on the additional insurances. You may check this earlier blog on health […]

Read on

99 days left for a Brexit deal

The negotiations between the EU and the UK to come to a deal have come in a crucial stage. With just 99 days to go before 2021 starts there is not much time left to conclude a Brexit deal. BBC’s […]

Read on

Relocation to the Netherlands; Being there when you are needed most

A relocation to the Netherlands is not always an easy process. Being Settle Service’s quality manager, I monitor the experiences from our customers very frequently. To be honest, I was not in the best of moods last Thursday, a rainy, gloomy afternoon. It was just days after our government called out […]

Read on
  • EURA 2008-2016
  • Worldwide ERC
  • ARPN
  • EURA