Anywr Netherlands and Anywr

Anywr en Anywr Netherlands; een goede combinatie!

Anywr, een toonaangevend internationaal wervings- en mobiliteitsbedrijf, kondigt de overname aan van Anywr Netherlands. Beide partijen verwachten veel van deze ontwikkeling dus het is een mooie stap. Anywr en Anywr Netherlands; een goede combinatie!

Wie is Anywr?

Anywr vindt de beste talenten over de hele wereld en biedt hen opdrachten aan die passen bij hun levensfase. Anywr is een techgericht bedrijf en legt verbindingen tussen talenten en bedrijven over de hele wereld.

Bovendien is Anywr de enige HRTech-speler die honderdduizenden talenten over de hele wereld van A tot Z kan vinden en hen begeleidt met hun internationale mobiliteit en training.

Met 26 kantoren in 17 landen is Anywr een wereldwijde groep die talenten en bedrijven bedient in alle tijdzones.

Waarom is Anywr Netherlands en Anywr een goede combinatie?

De overname van Anywr Netherlands komt kort nadat de gespecialiseerde recruitment agency van Anywr in maart 2023 in Eindhoven is geopend. De groep zal met de overname haar positie op de Nederlandse en Europese markt voor HR 360-services versterken.

Anywr Netherlands brengt Anywr aanvullende expertise op het gebied van immigratie en verhuizing voor internationale werknemers en diepgaande kennis van de Nederlandse markt. Opgericht in 1990 en geleid door Irene Bunt, heeft Anywr Netherlands nationale en internationale dekking via een wereldwijd netwerk van partners. De huidige 50 medewerkers sluiten zich aan bij de groep, samen met Irene Bunt die verantwoordelijk blijft voor het relocation bedrijf.

Samen zullen Anywr en Anywr Netherlands toonaangevende internationale mobiliteitsoplossingen bieden. De expertise van Anywr Netherlands op het gebied van immigratie en verhuizing wordt gecombineerd met de 360 HR-services van Anywr. De overname zal ook de positie van Anywr op de Europese internationale mobiliteitsmarkt versterken en haar toekomstige groei consolideren.

Gemeenschappelijke waarden

“We zijn verheugd de overname van Anywr Netherlands aan te kondigen”, aldus Olivier Desurmont, CEO van Anywr. “Deze overname versterkt onze aanwezigheid op de internationale mobiliteitsmarkt in Europa en stelt ons in staat een breder scala aan diensten aan te bieden aan onze klanten, met name op het gebied van relocation. We kijken ernaar uit om samen te werken met het team van Anywr Netherlands om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige aanbiedingen voor onze klanten te ontwikkelen.”

Irene Bunt van Anywr Netherlands heeft ook gereageerd op de overname: “We zijn erg blij om deel uit te maken van Anywr. Anywr en Anywr Netherlands delen belangrijke waarden als service excellence en voortdurende kwaliteitsverbetering. Anywr Netherlands maakt vanaf nu trots deel uitvan een toonaangevend recruitment-, internationale arbeidsmobiliteits- en worktech-bedrijf. Deze overname zal onze positie op de markt versterken en ons in staat stellen een breder portfolio aan diensten aan onze klanten aan te bieden.”

Anywr blijft op zoek naar overnamekansen om haar wereldwijde aanwezigheid te versterken en haar 360 digitale en HR-diensten en -oplossingen voor bedrijven en talenten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen uit te breiden.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info.nl@anywr-group.com als u de mogelijkheden wilt bespreken die Anywr Netherlands & Anywr voor uw bedrijf biedt!

Scroll naar boven